Dansk Vejhistorisk Selskab

NYHEDSBREV NR. 2023-03

27. januar 2023

Klik på billederne for at se dem i stor størrelse.

Alle links åbner i et nyt vindue.

Kære {name} {surname}

Bogsalg

Selskabet har en beholdning af vejhistoriske bøger, som nu bortsælges til fordelagtige priser, så længe lager haves. Desværre var der en fejl i linket til Selskabets hjemmeside i nyhedsbrev nr. 2023-02. Her er det rigtige link: Bogsalg.

Vejhistorie på TV

Via Traiana

I nyhedsbrev nr. 2023-02 var der en omtale af den britiske dokumentarserie fra 2021 "Fortidens fantastiske ingeniørkunst" (Ancient Engineering). Episode 1 om veje, der ændrede verden, blev sendt på DR2 torsdag d. 26. januar. Hvis du ikke nåede at se den, kan du nu se den på dr.dk: Fortidens fantastiske ingeniørkunst.

Episode 2 sendes torsdag d. 2. februar kl. 19.05. Den handler om Den Kinesiske Mur.

Ny kunstbog om Jens Vejmand

Der blev i 2022 udgivet en kunstbog med illustrationer til Jeppe Aakjærs digt om Jens Vejmand. Udgivelsen er støttet af Statens Kunstfond. Bogens billeder med tilhørende tekster er produceret som plakater i format 50 x 70 cm. På detegns hjemmeside kan du læse mere om bogen og se plakaterne.

Om dette nyhedsbrev

Selskabet vil meget gerne have tilkendegivelser om nyhedsbrevenes udseende og læsbarhed, og om billederne vises korrekt, og modtager gerne forslag til indhold. Send eventuelle bemærkninger til webmaster@vejhistorie.dk.

Hvis nyhedsbrevet tilbageholdes af dit spamfilter, skal du tilføje dvs.info@vejhistorie som sikker afsender og/eller vejhistorie.dk som sikkert domæne i indstillingerne i dit mailprogram.

Dansk Vejhistorisk Selskab

c/o Vejdirektoratet, Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal, 1577 København V

Web: www.vejhistorie.dk  -  E-mail: dvs@vejhistorie.dk

 
 

Frameld nyhedsbrev