Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Studietur til Irland UDSAT

31. august - 4. september

NB!

PÅ GRUND AF DEN AKTUELLE COVID-19 SITUATION ER DET BESLUTTET AT UDSKYDE STUDIETUREN TIL APRIL ELLER MAJ 2021.

DET PRÆCISE TIDSPUNKT VIL BLIVE OPLYST I LØBET AF EFTERÅRET 2020

Studietur til Irland i 2020

Dansk Vejhistorisk Selskab har fået Irlands-eksperten Claus Hebor til at udarbejde et program for en studietur til Irland den 31. august – 4. september 2020 med overskriften

Historisk udvikling af veje & broer i det østlige Irland

Om turen:

Det østlige Irland har historisk set altid været det mest udbyggede område mht. infrastruktur med veje og broer – helt tilbage fra de først kendte vejsystemer fra Hill of Tara i oldtiden over briternes opbygning af Dublin som ”2. City of the Empire” til Celtic Tiger, hvor Irland blev et moderne samfund med udbygget infrastruktur.

På rejsen oplever vi hele historien på tætteste hold, idet Claus Hebor ved tilrettelæggelsen har samarbejdet med National Transport Museum of Ireland, som stiller deres viden og ekspertise til rådighed.

Herudover oplever vi Irlands hovedstad Dublin med de største seværdigheder, den storslåede irske natur, gode kulinariske oplevelser samt masser af historie, musik og craic. Undervejs får vi ekspertviden fra John Kelleher, der er formand for National Transport Museum of Ireland.

Guide er Irlands-eksperten Claus Hebor, der har besøgt den grønne ø op mod 400 gange. Han er uddannet historiker (cand. mag.) og har et dybtgående kendskab til irsk historie, kultur og levevis. Desuden har han en brændende passion for Irland med dets smukke natur, musik og enestående gæstfrihed, som bliver formidlet på en utrolig levende og engageret måde, så gæsterne vil få et personligt og indgående indtryk af Irland på rejsen. Han har desuden skrevet talrige artikler til aviser og magasiner og holder løbende foredrag om Irland.

Tidspunkt for turen:

Turen finder sted mandag den 31. august – fredag den 4. september 2020.

Nærmere om turen:

Turen er beskrevet i det rejseprogram og rejsebetingelser, som d. 5. november 2019 er udsendt pr. e-mail til selskabets medlemmer.

Tilmelding:

Der er tilmeldt 22 deltagere. Tilmeldingsfristen er udløbet.

Her er et fotogalleri med billeder fra nogle af de steder, der er omtalt i besøgsprogrammet:

Klik på et billede for at se det i stor størrelse. Klik derefter på pilen i højre/venstre side for at se næste/forrige billede.

Klik på Afspil/Pause-knapperne forneden for at starte/holde pause i visning af slideshow. Afslut slideshowet ved at klikke på det hvide kryds i øverste højre hjørne.

Detaljer

Start:
31. august
Slut:
4. september

Arrangører

Dansk Vejhistorisk Selskab
Claus Hebor

Sted

Dublin
Dublin
Dublin, Ireland
+ Google Maps