Indlæser Begivenheder

Kommende Begivenheder

Begivenheder Search and Views Navigation

Begivenhed Views Navigation

februar 2020

Generalforsamling 2020

24. februar kl.14:00 - 17:00
København

Der vil senere blive udsendt formel indkaldelse til generalforsamlingen med dagsorden og nærmere oplysninger om sted. I forlængelse af generalforsamlingen afholdes medlemsmøde med foredrag.  

Læs mere »

juli 2020

Sammen bygger vi broer

1. juli
Øresundsbron

"Sammen bygger vi broer" er Øresundsbrons jubilæumstema for 20 års jubilæet den 1. juli 2020. Fødselsdagen vil blive markeret den 1. juli - både på broen og ved betalingsanlægget. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Øresundsbro Konsortiet. Der vil senere komme en jubilæumsside på broens hjemmeside, hvor der løbende vil være jubilæumsmateriale, og hvor broens mange milepæle også vil være repræsenteret.  

Læs mere »

august 2020

Studietur til Irland

31. august - 4. september
Dublin, Dublin
Dublin, Ireland
+ Google Maps

Studietur til Irland i 2020 Dansk Vejhistorisk Selskab har fået Irlands-eksperten Claus Hebor til at udarbejde et program for en studietur til Irland den 31. august – 4. september 2020 med overskriften Historisk udvikling af veje & broer i det østlige Irland Om turen: Det østlige Irland har historisk set altid været det mest udbyggede område mht. infrastruktur med veje og broer – helt tilbage fra de først kendte vejsystemer fra Hill of Tara i oldtiden over briternes opbygning af…

Læs mere »
+ Eksporter begivenheder