Om hjemmesiden

Selskabets hjemmeside anvender temaet Occasio fra ThemeZee som skabelon og WordPress som content management system (CMS).

Selskabet anvender firmaet Internet123 som webhotel.

Ved oprettelse af siderne er anvendt en PC med skærmopløsning 1920×1080.

Occasio er et responsivt tema, dvs. at det kan vises på forskellige enheder (PC, tablet, smartphone) således, at visningen tilpasser sig den pågældende enhed.

Det er tilstræbt at gøre siderne udskriftvenlige, men det kan være nødvendigt at justere enhedens udskriftindstillinger for at opnå det bedst mulige resultat.

Der er knyttet et SSL-certifikat til selskabets domæne vejhistorie.dk. SSL står for Secure Sockets Layer. Det er en krypteringsprotokol, som sikrer at kun afsender og modtager kan læse den information der sendes mellem en webbrowser og en server. En sikker hjemmeside kan kendes på, at der vises en hængelås i adresselinien øverst på siden, og at adressen begynder med https://.

I forbindelse med overgangen fra det tidligere anvendte tema til Occasio vil der ske en justering af hjemmesidens struktur og en ombrydning af indholdet. Siderne vil desuden få et mere moderne udseende. Det er en proces, som vil foregå løbende i 2024. Der kan i den periode være sider, som ikke umiddelbart kan findes ved hjælp af menuerne. Hvis det er tilfældet, kan man med fordel anvende søgefunktionen.

Forslag til rettelser og tilføjelser til hjemmesiden kan sendes til webmaster@vejhistorie.dk.